DESPRE NOI
SILOBAG
UTILAJE
AVANTAJELE
SERVICII
GALERIE
NOUTĂȚI
CONTACT
Despre noi
Despre noi
GRAIN BAGS – IMPORTATOR SILOBAGS ÎN ROMÂNIA
Compania Grain Bags este o societate 100% românească și reprezintă o afacere de familie. În anul 2015, Grain Bags a adus pe piața din România cea mai ieftină metodă de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producțiilor agricole.
Misiunea noastră este să oferim fermierilor și procesatorilor soluții optime pentru depozitarea cerealelor și furajelor, la prețuri cât mai avantajoase, direct la ferma acestora.
Sistemul Silo Bag este un nou mod de depozitare, manipulare și comercializare în agricultura mondială.
DE CE GRAIN BAGS?

• Cea mai bună metodă privind raportul rapiditate – cost.
Oferim posibilitatea de a evita aglomerația de la silozuri și de a eficientiza recoltatul.

• Aducem utilajele la ferma ta.
Compania Grain Bags promovează atât prestarea de servicii cu personal calificat, cât și vânzarea întregii tehnologii în ferme vegetale și procesatorilor din industria alimentară.

• Livrăm în maxim 72 h.
Promptitudinea este una dintre calitățile ce ne definesc. Depozitarea rapidă și eficientă a recoltei este foarte importantă în plin sezon, când factorii meteorologici pot pune în pericol întreaga producție.

• Flexibilitate la comercializarea mărfii.
Depozitarea corectă a producției îți oferă posibilitatea să alegi tu momentul cel mai potrivit comercializării. Vinzi când vrei, la prețul cel mai bun!

• Calitate premium la silobaguri și utilaje.
Pentru conservarea corectă a cerealelor folosim materiale excelente din materie primă de ultimă generație.

• Suntem cei mai aproape de ferma ta.
Deținem o echipă tehnică de profesioniști, formată din cca. șase persoane cu normă întreagă, pregătită să raspundă oricărei provocări. Flota proprie de 11 utilaje, în creștere, și personalul bine califcat ne permite să ne deplasăm oriunde în țară și nu numai.

• Suntem profesioniști.
Experiența și calitatea echipei Grain Bags se reflectă în zecile de mii de tone depozitate în Silo bag și de clienții mulțumiți.