DESPRE NOI
SILO BAG
UTILAJE
AVANTAJELE
SERVICII
GALERIE
NOUTĂȚI
CONTACT
Noutati text de introducere
NOUTATI

Depozitează eficient recolta de grâu

Conform statisticilor, grâul face parte din top 5 cele mai profitabile culturi, cu marje de profit de 30-45%. De asemenea, grâul constituie și o foarte bună plantă premergătoare pentru multe culturi, deoarece recoltarea acesteia se face devreme, eliberând terenul pentru efectuarea arăturilor de vară.

Perioada propice pentru începerea recoltării grâului este în luna iulie/august, când planta ajunge la maturitate, iar boabele prezintă o umiditate de 14-15%. Procesul de recoltare se încheie în momentul în care boabele au ajuns la o umiditate de 12-13%. 
Potrivit unor analize realizate de Agrointeligenta, luna martie este perioada cea mai rentabilă de vânzare a grâului. Profitul crește cu aproximativ 50 euro la tona de grâu față de vânzarea cerealelor la recoltare. Pentru a păstra cerealele în condiții de siguranță, fermierul trebuie să dispună de un spațiu de depozitare special amenajat și dotat corespunzător.

Compania Grain Bags vine în sprijinul agricultorilor cu o soluție de depozitare simplă, ieftină și  rapidă a grâului. Sistemul Silo Bag, o soluție tehnică inovativă, oferă o serie de oportunități fermierilor care nu dispun de fonduri suficiente pentru construirea sau achiziția unui siloz tradițional:
 
Cerealele își păstrează calitatea și culoarea.
Conservarea optimă de cereale la locul de recoltare sau depozitare.
Depozitarea cerealelor în fermă extinde posibilitățile de comercializare a mărfii.
Depozitarea într-un an cu producție mai mare este nelimitată.
Costuri de transport reduse față de cele din perioadele de vârf de recoltare.

Nivelul de umiditate la care grâul poate fi depozitat în Silo Bag pentru a-și păstra proprietățile neschimbate este de 14-16%, momentul potrivit de recoltare al plantei. Dacă nivelul de umiditate se încadrează în limitele recomandate, grâul poate fi stocat într-un silo bag până la doi ani, fără a-și schimba proprietățile.

Contactează-ne și hai să discutăm detaliat despre noua soluție de depozitare.

Grain Bags – Simplu si sigur, direct la ferma ta!